عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

شخصیت آمریکایی نزدیک به بایدن: واشنگتن بازنگری در روابط با تل‌آویو را آغاز کرده است

یک شخصیت آمریکایی نزدیک به جو بایدن از آغاز روند بازنگری واشنگتن در روابط خود با تل‌آویو خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۱۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های عبری زبان امروز چهارشنبه به نقل از روزنامه نیویورک تایمز به تشریح بخش‌هایی از مقاله توماس فریدمن تحلیلگر آمریکایی که از افراد نزدیک به جو بایدن رئیس جمهور آمریکاست، پرداخته و تاکید کردند که این مقاله حاوی انتقادات بسیار تند از کابینه نتانیاهو است و در آن آمده که این دولت حاضر است برای تحقق منافع شخصی و حزبی، اسرائیل (رژیم صهیونیستی) را به سمت جنگ داخلی پیش ببرد.

فریدمن تصریح کرد که دولت بایدن عملاً بازنگری در روابط سیاسی خود با «اسرائیل» را آغاز کرده است، هرچند فعلاً بحث تثبیت روابط نظامی و امنیتی با توجه به اهمیت ویژه‌ای که دارد همچنان مطرح است.

وی کابینه نتانیاهو را کابینه‌ای افراطی خواند که در کابینه آن افرادی بسیار افراط‌گرا عضویت دارند که به دنبال پیاده کردن ایدئولوژی خود و توسعه شهرک‌سازی در کرانه باختری با توجه به صلاحیت‌ها و اختیاراتی هستند که کابینه صهیونیستی در چارچوب توافقنامه‌های ائتلافی به آنان داده و این کاملاً مغایر با رویکرد آمریکا برای حل مساله فلسطین است.

این تحلیلگر آمریکایی افزود که هدف از دعوت اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی برای سفر به آمریکا، تاکید بر این مسئله است که اختلافات دولت آمریکا با کابینه افراط‌گرای کنونی است نه با اسرائیلی‌ها! کما اینکه آمریکایی‌ها قصد دارند در جریان سفر هرتزوگ به این کشور، مراتب نگرانی خود نسبت به آینده این رژیم و احتمال وخامت هرچه بیشتر اوضاع را به اطلاع او برسانند.

توماس فریدمن تاکید کرد که فروپاشی اصول و مبانی مشترک بین آمریکا و رژیم صهیونیستی از جایی آغاز شد که کابینه نتانیاهو اقدام به تغییر موازنه قدرت بین دستگاه قانونگذاری و قضایی نمود و این مشکلی اساسی از نظر آمریکا است و بر همین اساس لازم است که در روابط سیاسی خود با تکیه بر منافع مشترک بازنگری کند.

او همچنین به اظهارات تام نیدز سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی اشاره کرده که گفته چرا آمریکا باید از روایت صهیونیست‌ها در سازمان ملل و دادگاه‌های بین‌المللی حمایت کند و اشغالگری این رژیم در کرانه باختری را موقت بخواند در حالی که در کابینه نتانیاهو افراد تندروی همچون اسموتریچ و بن‌گویر حضور دارند که به هر شیوه‌ای به دنبال توسعه شهرک‌سازی در کرانه باختری با توجه به اختیاراتی هستند که دولت به آن‌ها داده است. / مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده